Sverige
Inspiration

Mjukvärme 2.0

Mjukvärme 2.0

En ny generation som förvandlar evolution till revolution

Du kommer att
älska mjukvärme 2.0

LVI är synonymt med komfort, vilket betyder att du kan vara säker på att du kommer bli mer än nöjda med våra produkter. Det nya Yali utbudet har funktionen Mjukvärme2.0. En innovation som erbjuder en säregen komfort och värme. Med Mjukvärme2.0 avses nämligen LVI produkter som är fyllda med vegetabilisk olja. Då radiatorerna värms upp avger de en naturlig strålningsvärme som vi kallar Mjukvärme2.0, tack vare den elektroniska termostaten med en exakthet på 0,2 °C.

Yali radiatorerna är tysta, luktfria och fungerar även med lägre yttemperaturer för att ge samma inomhustemperatur. Detta betyder att radiatorn inte blir för varm att röra vid och den kommer inte att bränna damm. Mjukvärme2.0 innebär även en minskad dammcirkulation, vilket är fantastiska nyheter för alla allergiker. Vidare erbjuder Yali en naturlig strålningsvärme som inte avdunstar fukt från luften. Allt som allt levererar Yali den njutningsfulla inomhusmiljö som du helt säkert kommer att älska.

Upptäck det senaste
inom produktinnovation

Yali sortimentet består av oljefyllda elradiatorer från LVI. Med exakta termostater och synlig temperaturindikator, kombinerar Yali modern design med den senaste tekniken. Radiatorerna är inte bara exakta till 0,2°C, utan dessa revolutionerande produkter är även tysta, luktfria och värmer snabbt upp hemmet på ett bekvämt sätt, precis när det behövs.

Exakt temperaturreglering

Den otroliga precisionen i Yalis kontrollsystem gör att temperaturen är exakt upp till 0,2˚C.

Tyst drift

Inga rörliga delar, inga externa rörsystem och ingen vätska cirkulerar genom radiatorn = total tystnad.

Luktfri, inget bränt damm

Den miljövänliga oljan i Yali värms upp utan att orsaka någon lukt och den låga, jämna yttemperaturen gör att inget damm bränns.

Trådlös styrning (wifi)

Yali serien kan enkelt fjärrstyras genom trådlös WiFi anslutning.

Reglerbar yttemperatur

Yttemperaturen kan reduceras till 75˚C eller 60˚C.

Sekventiell styrning

En intelligent funktion gör att den bakre panelen börjar arbeta först när temperaturen är 1 grad under inställt värde.

3-star

Vissa Yali radiatorer har erhållit den eftertraktade franska NF 3-star klassificeringen för överlägsen energieffektivitet.

Modern design

Radiatorerna är skapade för att vara vackra så väl som varma och Yali radiatorerna är designade med det moderna hemmet i åtanke.

Öppet fönster funktion

En funktion som medför att radiatorn slutar värma när rumstemperaturen kraftigt minskar, tex vid öppet fönster.

Snabb reaktionsförmåga

Eftersom radiatorn är en stängd enhet som drivs elektriskt, kan Yali nå önskad temperatur på bara några sekunder.

Jämn distribution

Hela Yali radiatorn kommer att ha samma yttemperatur – inte för kalla eller varma ytor någonstans.

Miljövänlig

Återanvändbart stål. Fylld med biologiskt nedbrytbar olja. Kan drivas med förnyelsebara energikällor.

Håll dig nära värmen med
wifi kontroll

Du kan uppleva en revolution i komfort och bekvämlighet med Yalis nya WiFi kontroll. Du behöver inte längre komma hem till ett kallt hus, då du kan kontrollera Yali Digital, Parada eller Ramo fjärrstyrt. Eftersom radiatorerna är anslutna till en trådlås central enhet, kan dessa Yali modeller kontrolleras via en webbläsare. En smartphone kan enkelt användas för att få en härlig värme i huset innan man kommer hem. Denna innovation av uppvärmning betyder att du får ytterligare en försäkran om kontrollerbar komfort, endast från LVI.

Nya smarta radiatorer med
öppet-fönster funktion

Yali sortimentet har utformats med inomhuskomfort, användarvänlighet och energieffektivitet i åtanke. Det nya radiatorsortiment tillhandahåller en händig "öppet fönster funktion"”. Ifall temperaturen hastigt sjunker under en period på 30 minuter, kommer termostaten på Yali Digital, Parada och Ramo att fungera som om ett fönster är öppet. Det vill säga termostaten kommer att slå av tills temperaturen når en förprogrammerad miniminivå, varefter den igen slår på såsom om fönstret skulle ha stängts.

En trestjärnig lösning

Yali sortimentet är belönat med den omtalade franska NF-märkningen, det europeiska CE-märket och SEMKO S-märket, och är certifierat att ge högsta möjliga nivå av säkerhet och kvalitet. Alla Yali och Kaba produkter är fyllda med biologiskt nedbrytbar vegetabilisk olja och de har utformats för att vara så miljövänliga som möjligt. Vart och ett är mycket energieffektivt, vilket reducerar energikonsumtionen och hjälper till att sänka dina kunders räkningar. Eftersom Yali drivs elektriskt, kan du dra nytta av förnybara energikällor som vind- och solkraft. Detta är bara några av anledningarna till varför Yali är nästa generation som kommer att göra evolution till revolution.