Sverige
Till startsidan

Produkter

Produkter

Panelradiatorer

Yali Ramo

Yali Ramo

Yali Ramo har en attraktiv, strömlinjeformad frontpanel med tunna vågräta linjer, raka sidopaneler och ett dekorativt toppgaller. Yali Ramo ger nya möjligheter till att inreda med värme och blir en vacker inredningsdetalj.

Yali Digital

Yali Digital

Yali Digital är en modern panelradiator med en rad nya funktioner. Yali Digital erbjuder utmärkt temperaturkontroll med en klar synlig display som sitter diskret inhyst i sidopanelen.

Yali Parada

Yali Parada

Yali Parada har en helt slät frontpanel och passar in i all slags modern inredning. Yali Parada ger nya möjligheter till att inreda med värme där radiatorn blir en vacker inredningsdetalj.

Yali GV

Yali GV

Den nya vertikala Yali GV sitter som namnet säger vertikalt på väggen. Optimalt när du saknar väggyta under stora fönster eller när du vill spara på väggutrymmet och utnyttja vertikala väggytor.

Yali Comfort

Yali Comfort

För nyproduktion eller renovering är Yali Comfort ett fantastiskt enkelt alternativ för uppvärmning av hemmet. Yali Comfort ger ett mycket behagligt inomhusklimat med sin slutna uppvärmningsteknik.

Kaba

Kaba

Kaba är en perfekt extra värmekälla för de utrymmen i hemmet som inte används så ofta eller till exempel i garaget eller arbetsrummet.

Dekorativa radiatorer

Epok H

Epok H

Epok H är med sin retrodesign den perfekta lösningen för både moderna och traditionella interiörer. Den är också utrustad med det allra senaste inom uppvärmningsteknologi, bland annat en trådlös termostat som kan styra en eller flera radiatorer i samma rum.

Epok V

Epok V

Epok V är med sin retrodesign den perfekta lösningen för både moderna och traditionella interiörer. Den är också utrustad med det allra senaste inom uppvärmningsteknologi, bland annat en trådlös termostat som kan styra en eller flera radiatorer i samma rum.

Tamari H

Tamari H

Tamari-modellens rena skarpa linjer ger en påtaglig känsla av styrka och skönhet. Det är en radiator som ger ett starkt visuellt intryck utan att vara inställsam eller överdrivet utsmyckad.

Tamari V

Tamari V

Tamari-modellens rena skarpa linjer ger en påtaglig känsla av styrka och skönhet. Det är en radiator som ger ett starkt visuellt intryck utan att vara inställsam eller överdrivet utsmyckad.

Langila

Langila

Langilas rena, skarpa linjer ger en påtagligt estetisk och attraktiv känsla.

Sanbe

Sanbe

Sanbes moderna, tydliga linjer och subtila avrundningar tillför stil i alla rum, klassiska eller moderna.

Handdukstorkar

Alaid

Alaid

Alaid har en rundad modern design som ger stora ytor i kompakt format. Det perfekta valet för badrummet eller köket som ger en annorlunda touch.

Alaid IR

Alaid IR

Den kromade Alaid IR har en rundad hypermodern design som ger stora ytor i kompakt format. Det perfekta valet för badrummet eller köket som ger en annorlunda touch.

Alaid X

Alaid X

Alaid X har en rundad hypermodern design som ger stora ytor i kompakt format. Det perfekta valet för badrummet eller köket som ger en annorlunda touch. Mixad el/vattenburen

Jarl

Jarl

I alla väl använda badrum eller kök går det åt en massa handdukar. Det är därför som Jarl är den perfekta uppvärmningslösningen i sådana utrymmen.

Bandai

Bandai

De slanka värmeelementen hos Bandai ger ett elegant intryck i badrummet eller köket.

Bandai IR

Bandai IR

De slanka värmeelementen hos Bandai IR ger ett elegant intryck i badrummet eller köket vare sig du väljer standardmodellen i silverlack eller någon annan valfri RAL-kulör.

Nila

Nila

Nila har en klassisk design som passar in i alla inredningar. Finns i krom eller vitlack. De rundade hörnen och rören ger ett mjukt intryck. Nila har en enkel strömbrytare.

Athena A

Athena A

Om du tilltalas av rena, geometriska former ska du välja Athena A. De böjda formerna kontrasterar mot de räta vinklarna och ger en visuell effekt utan att inkräkta på utrymmet.

Athena E

Athena E

Om du tilltalas av rena, geometriska former ska du välja Athena E. De böjda formerna kontrasterar mot de räta vinklarna och ger en visuell effekt utan att inkräkta på utrymmet.

Athena S

Athena S

De svängda kurvorna hos Athena S påminner om en flod som vindlar sig på väg mot havet och skapar en lugn, skön stämning i badrummet.

Muria

Muria

De svängda rören hos Muria fångar uppmärksamheten och skapar en visuell effekt i ditt badrum och ger dessutom en massa utrymme att hänga handdukar på.

Muria R

Muria R

De svängda rören hos Muria R fångar uppmärksamheten och skapar en visuell effekt i ditt badrum och ger dessutom en massa utrymme att hänga handdukar på. Med den justerbara temperatur-kontrollen på Muria R kan du alltid få perfekt temperatur.

Muria Ti

Muria Ti

De svängda rören hos Muria Ti fångar uppmärksamheten och skapar en visuell effekt i ditt badrum och ger dessutom en massa utrymme att hänga handdukar på. Muria Ti har en timerfunktion med inställningsbar tid på 2 till 8 timmar, det går även att ha den konstant på eller av.

Nila R

Nila R

Nila R har en klassisk design som passar in i alla inredningar. Finns i krom eller vitlack. De rundade hörnen och rören ger ett mjukt intryck. Med den justerbara temperatur-kontrollen på Nila R kan du alltid få perfekt temperatur.

Nila Ti

Nila Ti

Nila Ti har en klassisk design som passar in i alla inredningar. Finns i krom eller vitlack. De rundade hörnen och rören ger ett mjukt intryck. Nila Ti har en timerfunktion med inställningsbar tid på 2 till 8 timmar, det går även att ha dem konstant på eller av.

Styrsystem

Tillbehör