Sverige

CleverTouch appen ger dig online styrning

CleverTouch appen ger dig online styrning


STYR DIN TOUCH E3 MODUL PÅ DISTANS
GENOM EN LAPTOP ELLER SMARTPHONE

Med det nya styrsystemet Touch E3 från LVI styr man enkelt Yali-radiatorerna Digital, Parada, Ramo. Touch E3 hjälper till att sänka värmekostnaderna genom enkel styrning av värmen i hemmet. Det innebär att du kan hålla en lägre inomhustemperatur när du är borta men samtidigt ha perfekt värmekomfort när du återvänder hem. Ytterligare en finess är att man nu via Touch E3 kan se sin energiförbrukning för varje rum/zon.

STYR DIN VÄRME
VIA EN WEBBROWSER I DIN LAPTOP

Upplev en revolution i komfort och bekvämlighet med nya Yali wi-fi styrningen. Undvik att komma till ett kallt hem när du så enkelt kan styra Yali Digital, Parada eller Ramo på distans. När du är ansluten till ett trådlöst system, kan dessa Yali modeller enkelt styras via en webbläsare i din laptop eller smartphone. Denna innovation i inomhusuppvärmning innebär att du har en extra trygghet i kontrollerbar komfort.

CleverTouch för webbläsare hittar du här >>

LADDA NED APPEN
CLEVER TOUCH FÖR iOS ELLER ANDROID

Nu lanseras äntligen appen CleverTouch som hjälper dig att höja och sänka inomhustemperaturen från din smartphone. Finns för IOS och Android system. Ladda hem i Google Play eller AppStore.